Brev från Med hästen som läromästare

Äntligen har breven börjat skickas ut till alla intresserade. I breven fortsätter jag att sprida hästarnas ord. Det innebär att jag inte längre kommer dela dessa på bloggen och Facebook, annat än i undantagsfall. Du som prenumererar kommer att vara först att ta del av vad hästarna har att säga. Dessutom kommer jag lägga till något som jag inte gjort innan, mina egna betraktelser och reflektioner kring deras ord. Så om du är det minsta intresserad och vill vara en del av att skapa en värld där alla individer får plats att vara den de är, skriv upp dig här till höger eller kommentera nedan och kryssa i rutan! Tusen tack på förhand!

8 tankar kring ”Brev från Med hästen som läromästare

  1. tinakolhammar Inläggsförfattare

   Vad roligt! Jag skriver upp dig. Du kommer att få ett mail där du måste bekräfta prenumerationen 🙂

   Svara
 1. Klara Forsström

  Jag skrev upp mig på nyhetsbrev men det kanske är nått annat? Tar gärna del av hästarnas ord iallafall 🙂

  Svara
  1. tinakolhammar Inläggsförfattare

   Hej Klara,
   nej det finns bara ett utskick från mig. Jag ser att du måste bekräfta din prenumeration, kanske har mailet hamnat i skräpposten? Kul att ha dig med!

   Svara
  1. tinakolhammar Inläggsförfattare

   Hej Veronica,

   jag ser att du skrivit upp dig för att få brev men inte klickat i godkännandet i det mail du bör ha fått. Kan det kanske hamnat i skräpposten? Mailen kommer från tina@tinakolhammar.se om du vill lägga till adressen som en säker adress. Roligt att du vill läsa! Hör av dig om det blir problem 😀

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *